Nyereményjáték: Nyerj magyar könyveket!

Ezen a héten a végéhez ér a Magyar Könyvek Viadala, de ez nem jelenti azt, hogy ne játszhatnánk még egy utolsót. Ezúttal három kiadó (Manó Könyvek, Underground Kiadó és Álomgyár Kiadó) vegyesen könyveket, amiket most ti is megnyerhettek.

nyeremenyjatek

- Kalapos Éva - D.A.C. Egy új élet: Unatkozol? Magányos vagy? Vagy csak egyszerűen úgy érzed, az életed egy irtó nagy káosz? Így van ezzel a 15 éves Fellegi Flóra is, aki egy budapesti lakóparkban él az apjával, akit alig lát, és az öccsével, akire viszont rá se bír nézni. Kevés barátja van, a pasizásban tapasztalatlan, egyedül a filmekért rajong mániákusan. Amikor azonban megismeri a kicsit fura, de nagyon vagány Zsanit, az élete fenekestül felfordul, és világossá válik az is, hogy idővel minden titokra fény derül...

- Kocsis Noémi - A dajka: Egy kislány, egy nagymama, egy sötét erdő. Egy titok, amely az életük része, anélkül, hogy tudnának róla. A 18. századi Franciaország asszonyai, akik helyüket keresik a Felvilágosodás férfiak irányította rendszerében. Kicsodák valójában a kor dajkái? Milyen sors jut a gyerekeknek ott, ahol a világosság sokszor a legmélyebb sötétet hivatott elfedni? És dönthet-e a saját életéről egy nő, akinek elege van ebből a sötétségből?

- Novák Andor - Armageddon teória: A nem túl távoli jövőben az emberek látszólag tökéletes társadalomban élnek. A mindent és mindenkit irányító politikai elit a média, illetve különféle pszichoaktív szerek segítségével mossa át az emberek tudatát. A vezető elit és a hadsereg közötti ellentét a hatalom birtoklásáért kiélesedik. A konfliktus polgárháborúhoz, majd a rendszer teljes összeomlásához vezet. A hadsereg által kidolgozott terv, az Armageddon-teória, mely az új társadalmi berendezkedést hivatott volna megszervezni, kudarcba fulladt. A harcokban milliók pusztulnak el és visszafordíthatatlan károkat szenved a Föld is.

 

A játékra az alábbi Racclecopter doboz kitöltésével lehet jelentkezni. Ha elakadnátok, ezen a linken találtok segítséget a játékra való jelentkezéshez A győztesek azon az e-mail címen lesznek értesítve, amivel a Facebookra regisztráltak, a könyvek átvételét pedig a kiadóval beszélhetik meg. Sok sikert!




A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-konyvek-viadala.blog.hu/api/trackback/id/tr375824488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.