Eredményhirdetés: Az év szépirodalmi könyve 2013-ban

Szépirodalmi könyveket olvasni igazi élmény, pont emiatt nem hiányozhatott a műfaj a Magyar Könyvek Viadaláról sem. Az előszűrő bloggerek elsősorban a moly.hu és a nagyobb könyváruházak besorolásai alapján öt szépirodalmi könyvet jelöltek. Íme, a végeredmény:

vegeredmeny.szepirodalom

A szavazatok döntő többségét megszerezve Benyák Zoltán Az idő bolondjai c. regénye lett a győztes. Könyvében komoly témákat ecsetel, az idő elmúlása - avagy, nem múlása -, jelenti a fő konfliktust a műben.

Második helyre csúszott be az Így szerettek ők 2., amiben szintén 40 író és költő életéről írt Nyáry Krisztián. Harmadik lett Benkő László A spanyol grófnő című műve. Szép számmal szerettétek még Tóth Krisztinától Akváriumot, és Szécsi Noémi Gondolatolvasóját is.

Gratulálunk mind az öt bekerült műnek, amik a szépirodalmi regényeket képviselték a viadalon. Külön gratuláció jár a győztes könyvnek, Az idő bolondjainak.

az.ev.szepirodalmi.konyve




A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-konyvek-viadala.blog.hu/api/trackback/id/tr885811505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.