Eredményhirdetés: Az év szórakoztató regénye 2013-ban

A könyvek alapvető célja a szórakoztatás, az előszűrés alapján a legjobb ötbe bejutó regények pedig igencsak sokszínűek voltak, ezzel is jelezvén, hogy a szórakoztató kategóriába besorolt könyvek milyen sok műfajt lefednek.

A szavazás sokáig nagyon szoros volt, az utóbbi két hétben azonban a győztes folyamatosan növelte az előnyét. Íme, a végeredmény:

szorakoztato.vegeredmeny

A szavazatok döntő többségét Lakatos Levente Bomlás c. könyve kapta meg. Az erotikus thrillerként aposztrofált műben nem csak a thriller, és nem csak az erotika dominál, az összetettséget pedig díjazták az olvasók.

Második helyen végzett a Tündérlovaglás Vavyan Fable tollából, míg a harmadik helyre voksoltátok Zakály Viktória regényét, a Hanna örököt.

Sokan szerettétek még On Sai Calderon, avagy a felségáruláshoz bricsesz dukál c. művét, és a Vivian Holloway által írt Pokoli szolgálat trilógia első kötete is sok olvasót szerzett.

Gratulálunk az öt bekerült műnek, és persze külön a győztesnek, a Bomlásnak, ami a szavazatok 47.1 %-át megszerezve az olvasók tavalyi kedvencévé vált.

az.ev.szorakoztato.konyve-bomlas




A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-konyvek-viadala.blog.hu/api/trackback/id/tr365815174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.