Nyereményjáték: Könyvmolyképző kiadó magyar könyvek

Ezúttal a Könyvmolyképző Kiadó ajánlott fel sorsolásra négy könyvet, mindegyikből kettő példány talál majd gazdára. Íme, ezen könyvekről van szó:

kmk-nyeremeny

- Benina - Bíborhajú 4. Milan Könyve: Történet egy Iudexről, aki elvesztett valakit, és életében először akkor kezdett érezni. Milan egy tisztavérű, egy bíborhajú, akinek eltűnt a testőre, Trixie az apró termetű, tudálékos vörös hajú lány. Milan úgy dönt, megkeresi a őt, ha törik, ha szakad.

- On Sai - Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál: A fiatal főnemes és a makacs japán lány összefog a Birodalom megmentéséért. Azonban most Sexert báró az ellenség, aki mindenkinél ügyesebben űzi a Játékot.Vajon sikerül megvédeni a császárt a merénylőktől? És önmagukat a császártól?

- Tavi Kata - Nyitótánc: Lilla imád táncolni, ezért a Dunaparti gimibe jelentkezik, akárcsak a szomszédja, a jóképű Krisztián, akivel később csak gondjai akadnak, noha természetesen beleszeret a srácba. Lilla nagyszájúan lavíroz az iskola nyüzsgő életében, barátságok és szerelmek között. Szurkol a kosárcsapatnak, szenved a feleltetések alatt, és hol örömmel, hol bánatosan éli a középiskolások mindennapi, ám izgalmas életét.

- Zakály Viktória - Hanna örök: Hanna hét éven át várt arra, hogy együtt lehessen szerelmével, de a múlt fájdalmát nem képes kitörölni ritmuszavaros szívéből. Olyannyira, hogy ezúttal egy kórházi ágyon meséli el orvosának annak a történetét, miért képtelen rávenni magát, hogy beleegyezzen a szív-transzplantációba...

A játékra az alábbi Racclecopter doboz kitöltésével lehet jelentkezni. Ha elakadnátok, ezen a linken találtok segítséget a játékra való jelentkezéshez A győztesek azon az e-mail címen lesznek értesítve, amivel a Facebookra regisztráltak, a könyvek átvételét pedig a kiadóval beszélhetik meg. Sok sikert!




A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-konyvek-viadala.blog.hu/api/trackback/id/tr565809236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.