Szavazás: "Az év írója" 2013-ban

Magyarország szerencsére mindig is bővelkedett kiváló írókban, és öröm látni, hogy ez napjainkban sincs másként. Az előszűrés alapján ugyanis a top5-be bekerült írók mind más területen alkotnak nagyot, és szórakoztatják olvasóikat.

az_ev_iroja.png

- Andrew Lucas McIlroy: A 2012-es Aranymosás regénypályázat egyik nyertese. Árnyból az angyal című műve 2013-ban jelent meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. Álmokon túl címmel fantasy regénye magánkiadásban látott napvilágot, társszerzőként részt vett a Crossholder, az idő fogságában című kalandregény megírásában.

- Benyák Zoltán: A Grafomán kiadó szerzője, Jonathan Cross írói néven is publikálja könyveit. Tavaly Az idő bolondjai címmel adott ki könyvet, korábban az Ars Fatalis, Veszett lelkek városa és a A háború gyermekei c. regényei láttak napvilágot.

- Frei Tamás: A televíziózás ismert arca, a Frei Dosszié kreátora. Miután visszavonult a médiából írásra (is) adta a fejét, az Ulpius-Ház-nál publikálta a nagy sikerű André-trilógiáját, melynek utolsó kötete, 2015 címmel jelent meg tavaly.

- Lakatos Levente: Az Ulpius Ház szerzőjét a legfiatalabb magyar thriller íróként tartják számon. Tavaly a Bomlás c. könyvével volt jelen az irodalmi palettán, korábban pedig Barbibébi és Loveclub címmel jelentek meg sikerkönyvei.

- László Zoltán: Az Agave Kiadó szerzőjeként Egyszervolt címmel jelent meg tavaly regénye, korábban más kiadóknál publikálta könyveit (Hiperballada, Nagate, Nulla Pont, A keringés)

 

Szavazni február 20-ig van lehetőség, az eredményhirdetésre február 21-én, pénteken kerül sor. Győzzön az, aki szerintetek a legjobb!

Linkek: Andrew Lucas McIlroy Web & Facebook | Benyák Zoltán Web | Frei Tamás Facebook | Lakatos Levente Web & Facebook | László Zoltán Web




A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-konyvek-viadala.blog.hu/api/trackback/id/tr175784529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.