Szavazás: "Az év elsőkönyves debütálása" 2013-ban

Mindig öröm új tehetségeket köszönteni a magyar irodalmi palettán. Itt olyan szerzőkkel találkozhatok, akik először 2013-ban léptek a nagy nyilvánosság elé a történetükkel, magán, vagy hagyományos kiadás útján. Reméljük, hogy a sikeres első lépés után újabb remek történetekkel kápráztatják el az olvasókat!

A bloggerek előszűrése alapján íme, az öt jelölt!

az-ev-elsokonyves-debutalasa.jpg

- Buglyó Gergely (Oni: Szürke vér): A Ciceró Kiadónál jelent meg trilógiájának első része, Oni: Szürke vér címmel. A folytatása, A néma város címmel idén érkezik a könyvesboltokba, a regény szerkesztése nemrég kezdődött el.

- Kalapos Éva (D.A.C. - Egy új élet): Újságíróként dolgozó, illetve a Másik zenekar énekesnőjeként is tevékenykedő Kalapos Éva D.A.C. című sorozatának második kötetét tavaszra ígéri a Manó Kiadó. A regényben kendőzetlenül beszélnek a tinik valós problémáiról.

- Lylia Bloom (Ellopott életek): Magánkiadásban, az Underground Kiadó-nál jelentette meg első regényét Lylia Bloom, aki már egy új könyvön dolgozik. Az Ellopott Életek hősnője Emma, aki a nővérét keresve végül önhibáján kívül egy bordélyház alkalmazottjaként köt ki.

- Tavi Kata (Nyitótánc): A II. Aranymosás egyik győzteseként debütált Tavi Kata első regénye, a Nyitótánc, ami a Sulijegyzetek-sorozat első kötete. A négy részesre szánt történet Lilla a táncoslány, és Krisztián, a kosaras-srác életét követi nyomon.

- Vivien Holloway (Pokoli szolgálat):Az Atlantic Press kiadó jóvoltából jelent meg tavaly a Pokoli Szolgálat trilógia első kötetével Vivien Holloway, A második rész a Pokoli szökevény címen idén kerül a könyvesboltok polcaira.

 

Neked melyik szerző és/vagy könyve a legszimpatikusabb? Dönts a voksoddal! Szavazni február 16-ig lehet, az eredményhirdetésre február 17-én, hétfőn kerül sor.

Linkek:Buglyó Gergely Web | Kalapos Éva FacebookLylia Bloom Facebook | Tavi Kata FacebookVivien Holloway Facebook




A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-konyvek-viadala.blog.hu/api/trackback/id/tr975778095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.