A szavazásról

Többen is érdeklődtetek a szavazással kapcsolatosan, ezért mindenféleképpen megérdemel egy külön bejegyzést. Mindenki csak egyszer szavazhat, a Polldaddy pedig nyilvántartja azt.

A kategóriáknál első szavazáskor az alábbi üzenet fogad: "Thank you for voting!", azaz "Köszönöm a szavazatodat". Ha frissítitek az oldalt, akkor viszont ismét látszódnak a szavazási lehetőségek. Ez nem azt jelenti, hogy még egyszer lehetne voksolni, azért tűnnek újra fel a lehetőségek, mert az aktuális szavazati állást - a játék izgalomban tartása miatt -, csak én látom, a részeredményeket pedig Facebookon teszem közzé.

Ha megpróbálnátok ugyanabban a kategóriában újra voksolni, az alábbi üzenettel találkoztok: "Thank you, we have already counted your vote." Utóbbi magyarra lefordítva, "Köszönjük, már számításba vettük a szavazatod", azaz mindenkitől csak egy szavazatot fogad el a rendszer, akárhányszor is próbáljon az voksolni.




A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-konyvek-viadala.blog.hu/api/trackback/id/tr305752908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2014.01.15. 14:01:05

Maradjunk abban, hogy becsületesek vagyunk; a rendszert kijátszani ugyanis 2 mozdulat lenne (nem írom le, nem akarok senkit rosszra csábítani).

Magyar Könyvek Viadala 2014.01.15. 14:19:46

@Mityu "aljanép" MG: Úgy vélem, hogy nincs olyan szavazó, amit a hozzáértők ne tudnának valahogyan kijátszani. Mindazonáltal bízunk abban, hogy senkinek sem jut eszébe a módokat keresni :)