Szavazás: Az év legszebb könyvborítója 2013-ban

Ezennel el is kezdődött a Magyar Könyvek Viadala szavazós része, legelőször pedig - stílszerűen -, a könyborítókról voksolhattok. Hiszen, ha leveszünk egy regényt a polcról, vagy a webáruházban böngészünk, először úgyis a borítót csodálhatjuk meg. Íme, a nomináló bloggerek által az öt legszebbnek ítélt borítók!

a-legszebb-borito.jpg

A. O. Esther "Összetört glóriák" könyvsorozatának a második része, a "Hívogat a fény" borítóján egy titokzatos lány figyeli az olvasót, a tervező Dobosy Anikó volt. Nyáry Krisztián nagy sikerű "Így szerettek ők 2." könyvének a borítóját Mohammed Nur tervezte. A borító a népszerűségét az elegáns háttérnek, a visszafogott tipográfiának, és a medalionokba bújtatott írók arcképeinek köszönheti. Lylia Bloom "Ellopott életek" c. könyve Kalivoda Lilla munkája nyomán készült, szépsége az egyszerűségben keresendő, a képen látható lány arckifejezése pedig tökéletesen reflektál a regény hősnőjére, Emmára. On Sai egy borítótervező pályázaton találta meg régóta dédelgetett regényének, a "Scar"-nak a borítóját, a pályázatot Krajcz Vivien nyerte. Végül, de nem utolsósorban a legjobbak közé került Andrew Lucas McIlroy második könyvének, az "Árnyból az angyal"-nak a borítója, amit az író készített, aki grafikusként is mesterien forgatja a tollat.

A legjobb öt tehát előállt, innentől kezdve a tiétek a terep. A szavazás időtartama január 09. és február 02. között lesz, a végeredményt február 03-án közöljük az oldalon. Mindenki egyszer szavazhat, sikeres voksolás után a "Thanks your voting" felirat jelenik majd meg. Köszönjük a részvételt, győzzék az a borító, amelyik szerintetek a legszebb :)

Közérdekű Linkek: A.O. Esther Web & Facebook | Nyáry Krisztián Facebook | Lylia Bloom Web & Facebook | On Sai Web & Facebook | Andrew Lucas McIlroy Web & Facebook

UPDATE: Közkívánatra elérhetővé tettük a borítókat nagyobb méretben. Kattintsatok a címre: Andrew Lucas McIlroy - Árnyból az angyal; A.O. Esther - Hívogat a fény; Lylia Bloom - Ellopott életek; Nyáry Krisztián - Így szerettek ők 2.; On Sai - Scar




A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-konyvek-viadala.blog.hu/api/trackback/id/tr175748913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Profundus Librum · http://profunduslibrum.blogspot.hu 2014.01.13. 20:06:31

Ahogy nézem, ez inkább a " Melyik borítón van a legjobb nő?" című szavazás. :)