Üdvözlet

Gondolom benned is felmerült a kérdés, hogy pontosan mi is ez a kezdeményezés. Nos, itt az ideje, hogy minden kérdésedre választ kapj. 
Sokat gondolkodtam azon, miképpen lehetne a magyar könyveket népszerűsíteni, hogyan lehetne elérni azt, hogy az olvasók rátaláljanak, és megismerjék a magyar szerzők műveit. Amikor megálmodtam a Magyar Könyvek Viadalát, akkor elsősorban eme gondolat lebegett a szemem előtt. Szerettem volna ugyanis egy olyan oldalt/díjat létrehozni, ami a magyar írók munkásságát díjazza, ahol az olvasók megbeszélhetik és akár véleményezhetik is az adott regényt.
A nominálást a könyvesbloggerekkel közösen végeztük, a megadott kategórián belül minden blogger adhatott maximum három jelöltre maximum 15 pontot. A végeredményt excel táblában rögzítettem, és így született meg a top5, akikre már az olvasók voksolhatnak.
Őszintén bízom abban, hogy ez egy hosszútávú játék lesz, és minden évben közösen ünnepelhetjük meg az adott esztendő legkiválóbb magyar íróit, fordítóit, illusztrátorait és persze a legjobb könyveket. 
Ha bármilyen kérdésed lenne tedd fel nyugodtan, és ne feledd, Facebookon is követhetsz minket, ahol megtalálsz minden újdonságot a viadalról. Ha minden jól megy, akkor a legelső szavazás január 2-án, csütörtökön érkezik.
Üdvözlettel,
Tibi, a Media-Addict.Hu szerkesztője



A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-konyvek-viadala.blog.hu/api/trackback/id/tr485743371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.