Szavazás: "Az év szórakoztató regénye" 2013-ban

A könyvek alapvető célja a szórakoztatás, utóbbi azonban számos formában megvalósulhat, miközben egy regényt olvasunk. A top5 mezőnye is igencsak széles, akad közöttük erotikus thriller, vérbeli sci-fi, Ya-típusú urban fantasy és kortárs akció-humoros regény is. Egy biztos, az alábbi könyvek olvasása szórakoztat!

Íme, a top5!

az-ev-szorakoztato-konyve.jpg

- Lakatos Levente - Bomlás: Kalandozások a szexuális tabuk és sokkoló gyilkosságok világában. Egy feltörekvő írónő és egy férfi prostituált bizarr munkakapcsolata. Hol a határvonal a túlfűtött szenvedély és az abnormalitás között? Élvezhető-e a megalázottság? Mi történik a felső tízezer asszonyaival a hotelszobák zárt ajtajai mögött?

- On Sai - Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál: A fiatal főnemes és a makacs japán lány összefog a Birodalom megmentéséért. Azonban most Sexert báró az ellenség, aki mindenkinél ügyesebben űzi a Játékot.Vajon sikerül megvédeni a császárt a merénylőktől? És önmagukat a császártól?

- Vavyan Fable - Tündérlovaglás: Ella Belloq „példátlanul izgalmas kalandtúrán, élménykiránduláson” vesz részt iskolatársaival az Albatrosz-félszigeten. A túra kimondottan nem jó értelemben válik izgalmassá. A hajsza csitultával marad egy súlyos kérdés: van-e, lehet-e esélye Ellának ép felnőtté érni valaha?

- Vivien Holloway - Pokoli szolgálat: Lilian küzdött. Mindent megtett, mégis elbukott, most pedig már sohasem szabadulhat a Pokolból. Ő az Ördög egyik bérgyilkosa. Életre szóló szerződéssel. Egy lélektolvaj, aki levadássza azokat, akik keresztbetettek Lucifernek, a lelküket pedig magával viszi.

- Zakály Viktória - Hanna örök: Hanna hét éven át várt arra, hogy együtt lehessen szerelmével, de a múlt fájdalmát nem képes kitörölni ritmuszavaros szívéből. Olyannyira, hogy ezúttal egy kórházi ágyon meséli el orvosának annak a történetét, miért képtelen rávenni magát, hogy beleegyezzen a szív-transzplantációba...

 

Szavazni február 14-ig lehet, a végeredményt február 15-én találjátok meg a weboldalon. Győzzön a legszórakoztatóbb regény.

Linkek: Lakatos Levente Web & Facebook | On Sai Web & Facebook | Vavyan Fable Web & Facebook | Vivien Holloway Facebook | Zakály Viktória Web & Facebook
A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-konyvek-viadala.blog.hu/api/trackback/id/tr585771355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.