Eredményhirdetés: Az év elsőkönyves debütálása 2013-ban

Örömmel köszöntjük minden évben a felfedezetteket, akik történeteikkel először lépnek a nagy nyilvánosság elé, bármilyen formában tegyék is azt. A debütálás pedig csak az első lépés, egy remélhetőleg hosszú úton, hiszen még sok remek könyvet várunk a szerzőktől.

A bloggerek előszűrése alapján öt jelöltet állítottunk, a szavazás pedig az elmúlt bő három hétben itt volt a legkiélezettebb, ami egészen tegnap éjfélig tartott, amikor is olyan helyzet állt elő, amire eddig nem volt példa, és ki tudja, talán ezután sem lesz. Íme, a végeredmény:

vegeredmeny-felfedezett

A voksaitok alapján ugyanis nem csak egy, hanem rögtön két győztest is köszönthetünk, akik mindketten a szavazatok 25.22%-át megszerezve, együtt törtek az élre. Lylia Bloom, és a magánkiadásban napvilágot látott Ellopott életek c. műve, és a II. Aranymosás Irodalmi Pályázat győztese, Tavi Kata és könyve, a Nyitótánc osztoznak tehát a dobogón.

Nincs ám oka a panaszra a Pokoli szolgálat szerzőjének sem, a dobogós helyen végzett Vivien Holloway regénye. Kalapos Éva, és a D.A.C. sorozatának első kötete, az Egy új élet is sok olvasót bizalmát élvezte, akárcsak Buglyó Gergely, és az Oni: Szürke vér.

Mind az öt döntős büszke lehet, hiszen egyenletes, szoros mezőny volt az övék, ahol az olvasók szavazatai alapján végül kettő győztest köszönthettünk. Gratulálunk!

elsokonyves.debutalas




A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-konyvek-viadala.blog.hu/api/trackback/id/tr295817797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.