Eredményhirdetés: Az év ifjúsági könyve 2013-ban

Az ifjúsági könyveket nem csak a fiatalok, hanem a felnőttek is szeretik, éppen ezért fontos az, hogy minél jobb regényeket adjanak ki kezeik közül a magyar szerzők. Szerencsére tavaly ezzel sem volt gond, sorra jelentek meg azon ifjúsági könyvek, amiket korosztálytól függetlenül olvasók sokasága imád.

A bloggerek előszűrése alapján az alábbi öt regény versengett a nemes címért, íme, a végeredmény:

ifjusagi-eredmeny

A szavazatok túlnyomó részét Leiner Laura sikersorozatának, A Szent Johanna giminek az utolsó kötetet kaptameg, ami tavaly tavasszal látott napvilágot. Így az élen  A Szent Johanna imi 8. Örökké végzett!

Második helyre futott be Benina Bíborhajú sorozatának negyedik kötete, míg a voksaitok alapján a bronz érmet szerezte meg Kalapos Éva és a D.A.C.-sorozat első kötete. Sokan szerettétek még az Aranymosás-győztes Tavi Kata Nyitótánc c. művét, és Buglyó Gergely Oni-sorozatának az első kötetét, a Szürke vért.

Szívből gratulálunk az összes jelöltnek, különösen Leiner Laurának, aki emblematikus sorozatával számos fiatallal kedveltette meg az olvasást.

az.ev.ifjusagi.konyve




A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-konyvek-viadala.blog.hu/api/trackback/id/tr935808225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.