Eredményhirdetés: Az év legszebb könyvborítója 2013-ban

Az idő gyorsan száguld, ma pedig eljött az első eredményhirdetés. Bő három hetetek volt szavazni "Az év legszebb könyvborítójára". Összesen 3.772 voks érkezett, a győztest pedig toronymagasan, az olvasók 46.61 százaléka találta a legszebbnek. Íme, a végeredményt ábrázoló grafikon: (Nagyobb méretben itt tekinthető meg)

vegeredmeny.png

Hatalmas gratuláció jár azonban az összes tervezőnek, akik munkájukkal segítik a magyar írókat, hogy a könyveik minél szebb csomagolást kaphassanak. Idén a Krajcz Vivien által tervezett Scar borító lett a győztes, ami azért is különleges, hiszen Vivien egy, a szerző által kiírt borítótervező pályázat során küldte be pályaművét, amit aztán az olvasók szavaztak meg a regény borítójának. Ezzel is bizonyította azt, hogy a tehetség mindenkiben ott lakozik.

az-ev-legszebb-konyboritoja-scar.png




A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-konyvek-viadala.blog.hu/api/trackback/id/tr875796888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zephaelina 2014.02.03. 19:05:00

Annyira boldog vagyok! Itt is szeretném megköszönni mindenkinek, aki rám/ránk szavazott! Remélem On Sai is legalább annyira büszke, mint én vagyok! Még egyszer köszönöm mindenkinek!!! Végtelenül örülök! ^^

Vivien