Nyereményjáték: Atlantic Press magyar könyvek

Ma öt győztest sorsoltunk, akik remek magyar könyvekkel lettek gazdagabbak. Itt az idő, hogy újra esélyt adjunk Fortunának, méghozzá az Atlantic Press jóvoltából, akik három könyvből ajánlottak fel két-két darabot a viadalon jelölt A pokoli szolgálat és A spanyol grófnő c. műből, illetve egyet Benkő László Drezdai emberünk művéből. Az alábbiakban kicsit jobban megismerhetitek a könyveket:

nyeremeny-konyv.png

- Benkő László - A spanyol grófnő: Elena grófnő apácazárdában nevelkedett, ám élettörténete tele van pikantériával. Benkő László a már idős Elena grófnő sevillai otthonában hallottak és a tőle kapott naplójegyzetek alapján írta meg könyvét.

- Benkő László - Drezdai emberünk: Kémek, titkosügynökök, fegyvercsempészek és intrikusok hemzsegnek ebben a hollywoodi szuperfilmeket megszégyenítően izgalmas regényben, és űzik kockázatos,  sokszor veszedelmes játékaikat az új világ hajnalán.

- Vivien Holloway - Pokoli szolgálat: Lilian küzdött. Mindent megtett, mégis elbukott, most pedig már sohasem szabadulhat a Pokolból. Ő az Ördög egyik bérgyilkosa. Életre szóló szerződéssel. Egy lélektolvaj, aki levadássza azokat, akik keresztbetettek Lucifernek, a lelküket pedig magával viszi.

A játékra a Rafflecopter doboz kitöltésével tudtok jelentkezni, a győztesek azon e-mail címen lesznek értesítve, amivel regisztráltak Facebookra. A könyvek átvételét a kiadóval beszélheti meg az öt győztes. Sok sikert!




A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-konyvek-viadala.blog.hu/api/trackback/id/tr955798918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.